Ko je Društvo putnika Srbije?

Društvo putnika Srbije
Društvo putnika Srbije

Društvo putnika Srbije je organizacija koja ima za cilj promovisanje slobodnih putovanja, okupljanje putnika, organizovanje avanturističkih putovanja, planinarenja, kampovanja, istraživanje prirodnih lepota i fenomena, kao i saradnju sa drugim srodnim organizacijama i pojedincima. Daleko smo od politike i društvenog aktivizma.

Zaposleni smo ljudi, te slabo imamo vremena da radimo na sajtu kao i na organizaciji koliko bismo želeli. Ako želite da nam pomognete, možete nam poslati putopis ili se ponuditi kao ispomoć na sajtu u vidu pisanja putničkih vesti.

Takođe još jedan način da nam pomognete oko organizacije je da se ponudite da pomognete u smišljanju i ostvarivanju akcija noćnog planinarenja i livadarenja. Da, ovo se odnosi i na vas koji redovno dolazite, ali želite da dobijete sve na gotovo.

Što se tiče autorskih i srodnih prava svi tekstovi i fotografije na sajtu su u vlasništvu Društva putnika Srbije i originalnih autora, te se bez dozvole se ne mogu koristiti ni u koje svrhe, pogotovu ne komercijalne. U suprotnom, bićemo prinuđeni da posegnemo za najdrastičnijim pravnim merama, to jest – utužićemo svakoga ko dirne u naše autorsko pravo bez dozvole. Nadamo se da smo dovoljno jasni.

Partneri Društva putnika Srbije

Društvo putnika Srbije nastoji da ostvari saradnju sa širokim krugom organizacija. Svako ko misli da nam može pomoći u promovisanju zdravorazumskog pogleda na putovanja može nas kontaktirati.

U cilju podizanja svesti u vezi putovanja i odredišta, a u cilju zaštite kulturne materijalne i nematerijalne baštine, Društvo putnika Srbije prenosi uz dozvolu tekstove sa sledećih sajtova:

Društvo putnika Srbije na drugim mrežama

Pored sajta, Društvo putnika Srbije možete pratiti i na Fesjbuku, a preporučljivo je da nas pratite na Tviteru i na Instagramu.

 

Ako vas je gornji tekst uplašio, nismo tolko strašni, zaista.