Planinarska mapa sa 200 označenih planina u Srbiji

Planinarska mapa Srbije
Planinarska mapa Srbije

Sajt trekking-serbia.com objavio je planinarsku mapu sa preko 200 označenih planina u Srbiji. Naziv mape je „Moja planinarska mapa“ i kako se na sajtu navodi mapa je jedinstvena zabavna i edukativna.

„Moja planinarska mapa“ je velike rezolucije i spremna je za štampu na A2 formatu papira. Sadrži 200 označenih planina u Srbiji i cilj joj je da korisnik prati svoje planinarske avanture označavajući planinu po planinu na kojima je bio.

Trekking Serbia je projekat promocije aktivnog turizma, pre svega planinarenja, kroz promociju planinarskih terena i destinacija u Srbiji. Kako navode, kreiranjem karakterističnih i upečatljivih sardžaja, ličnim iskustvom, trude se da svetu predstave najatraktivnije planinarske predele u Srbiji. Nemaju sve planine planinarske domove, tako da ćete na mnogima morati kampovati.

Autori navode da je mapa informativnog karaktera i ne može služiti u svrhu precizne orijentacije na terenu, kao i da je profesionalno dizajnirana te da pored praktične primene može se koristiti i kao dekoracija u kući ili kancelariji.

Mapa je besplatna za nekomercijalnu ličnu upotrebu kako u štampanom, tako i u digitalnom obliku. Dozvoljena je dalja besplatna distrubucija preko on-line medija uz obavezno navođenje izvora www.trekking-serbia.com.

Mapu možete preuzeti na ovom linku uz obavezno navođenje adrese elektronske pošte na koju će vam stići link do mape.

Pročitaj još
Nakon prethodnog noćnog planinarenja na Midžor, ovog puta odlučili smo da idemo na planinu Željin.…