RyanAir će leteti iz Banja Luke

Aeroplan
Aeroplan

Prema pisanju portala ExYu Aviation niskobudžetna kompanija RyanAir će početi sa letovima iz Banja Luke krajem oktobra.

Iz kompanije RyanAir je najavljeno da će letovi biti uspostavljeni na linijama Banja Luka – Šarlroa, aerodroma u Belgiji, blizu Brisela i to ponedeljkom i petkom od 29. oktobra. Druga linija će biti uspostavljena do aerodroma u Memingenu u Nemačkoj i letovi će se odvijati svakog utorka i nedelje počevši od 30. oktobra. Karte se već mogu kupiti na sajtu ovog prevoznika.

Letovi ka aerodromu Šarlroa (CRL) iz Banja Luke planirani su u 15:25 časova po lokalnom vremenu, sa vremenom dolaska u 17:30 časova po lokalnom vremenu. Povratak je planiran u 17:55 sa aerodroma Šarlroa, sa dolaskom u Banja Luku u 20:00 časova.

Iz Banja Luke ka Memingenu (FMM) poletaće se u 17:55 časova, sa dolaskom u 19:25 časova, dok će u povratku iz Memingena se poletati u 19:50 časova i sletati u Banja Luku u 20:20 časova, sve po lokalnom vremenu.

Aerodrom u Banja Luci (BNX) se nalazi na 350 kilometara od Beograda, 190 kilometara od Zagreba i isto toliko od Sarajeva. Uspostavljanjem ovih letova jeftini letovi iz regiona postaju pristupačniji širem krugu putnika.

Pročitaj još
Građani Srbije će od 1. januara 2021. godine morati da apliciraju za vizu ako žele…